Siguranță
E-mailurile tale rămân pe dispozitivul tău.
Chail îți conectează dispozitivul direct la furnizorul tău de e-mail. Noi nu îți vedem niciodată e-mailurile.

Ce înseamnă asta
Privat prin felul în care e construit.
Nu există niciun server Chail prin care să poată trece e-mailurile tale.
Nicio copie pe serverele noastre
E-mailurile, contactele și parolele tale rămân între dispozitivul tău și furnizorul tău.
Fără reclame, fără vânzare de date
Chail va face bani dintr-un upgrade opțional. Niciodată din datele tale.
Poți renunța oricând
E-mailurile tale rămân la furnizorul tău. Dacă dezinstalezi Chail, nu se pierde nimic.

În timp ce citești
Protecție activată de la început.
Nu trebuie să configurezi nimic.
Pixeli de urmărire blocați
Imaginile de urmărire nu se încarcă niciodată. Imaginile obișnuite se încarcă atunci când sosește un e-mail, nu când îl deschizi, așa că expeditorii nu știu când citești.
Linkuri curate
Codurile de urmărire sunt eliminate din linkuri înainte să le deschizi.
Expeditori falși marcați
Adresele care seamănă înșelător cu altele și linkurile suspecte primesc un avertisment.
Fără confirmări de citire
Chail nu îi spune niciodată unui expeditor că i-ai deschis e-mailul, decât dacă alegi să trimiți o confirmare de citire.